Dobré dopoledne
U stánků s rychlým občerstvením si všímejte i toho, kde a jak má prodejce uložené suroviny. Předejte tak zdravotním problémům
Dobré dopoledne
![Jana Böhmová, Krajská hygienická stanice Kraje Vysočina](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/2024-05/cae69e3f048f154ef1d27f173a1d71c6.jpeg?h=2bb379b1&itok=t3Z9qc1I)
Vysočina
Blíží se letní prázdniny, doba dovolených a festivaly. Řada z nás v této době bude ochutnávat dobroty i místní speciality a vybírat budeme i z nabídky stánků s rychlým občerstvením. I na ně se zaměřují při kontrolách hygienici.
Hela Dvořáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
#1 Srdeční zástava
Urgent
-
Podvod a sebevražda. Jak Sokolům uletěly miliony
Vinohradská 12
-
Franz Kafka: Zámek
Četba na pokračování
-
„Věřila jsem, že to zvládne.“ Dokument o tom, jak zdravé vztahy pomáhají léčbě drogových závislostí
Dokument
-
BONUS: Jak se měnil hlas Karla Gotta? Ze zakřiknutého hošíka sebevědomá hvězda
Četba na pokračování
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Host Lucie Výborné
-
1. díl: Léčil nás On
Stoupenci
-
Omeletky o nové knížce Haliny Pawlowské s názvem A přeskočila jiskra
Omeletky
-
Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení
Buchty
-
Stalking
Forenzní psychologie