Zdeněk Pohlreich | Foto: Elena Horálková, Český rozhlas

Nejnovější gastronomické trendy prý Zdeňka Pohlreicha už neznervózňují. „Už mám věk na to, abych měl představu o tom, co chci,“ ujišťuje známý šéfkuchař. V čem se zrychluje doba a způsob vaření? Jaké pomocníky bychom si měli pořídit do kuchyně? Určuje obsah špajzu, co budeme vařit? Najde se v něm vždycky něco? Bojí se ještě restauratéři, že k nim přijde? Hlásí se do jeho pořadu a je pořád tak přísný?
Tereza Kostková

Nejposlouchanější

Blízká setkání

Blízká setkání

Tereza Kostková a Adéla Gondíková vedou rozhovory s hosty, které znáte, anebo které stojí za to poznat. Blízká setkání vysíláme každý všední den po jedenácté na Dvojce. 

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu