Apetýt
Šneci nás učí zpomalovat životní tempo. Manželé Přikrylovi chovají na farmě desítky tisíc hlemýžďů
Apetýt
Brno
Manželé Michal a Helena Přikrylovi z Vyškova provozují šnečí farmu a tvrdí, že šneci do české kuchyně patří. Nejen, že tato zvířátka chovají, ale dokáží z nich servírovat i luxusní pochoutky.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chcete farmařit? Investujte do ovcí, radí v Burgenlandu
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Tkalcovna ve Strmilově jako jedna z mála odebírá vlnu jen z českých chovů. Spotřebuje 2,5 tuny ročně
Zprávy z jižních Čech
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host
-
Na olympiádě v Tokiu se to zalesklo. „Máme první českou medaili,“ radují se Polední sirény
Polední sirény
-
„Silvestrovské dny patří mezi mé nejnudnější.“ Omeletky Haliny Pawlowské s Martinou Hudečkovou
Omeletky
-
Žena v čele mysliveckého spolku, vánoční rybolov a ptáčci na krmítkách
Máme rádi zvířata
-
Maso z volně žijících zvířat je pro konzumenty velmi prospěšné, vyzdvihuje sedlák a vědec Kotrba
Hovory
-
Ve vlastní šťávě: Bylinky, motolice a tasemnice
Ve vlastní šťávě