Apetýt
Řemeslný chleba je v Itálii rozšířenější než v Česku, na jednu ulici připadnou i čtyři pekárny, říkají manželé Carlini
Apetýt
Brno
„Češi hodně přemýšlí o tom, co přijde, a chtějí mít vše pod kontrolou. Italové takoví nejsou,“ hodnotí rozdílnost povah a kultur pekař, kterému v žilách koluje italská i česká krev.
Lucie Hostačná
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“
Blízká setkání
-
Hráči museli být hladce oholení, aby šlo šití na ledě hladce, vzpomínají hokejové legendy
Apetýt
-
Vrecionová: Bratři Itálie neofašisty? To je, jako bych o finské premiérce řekla, že je neomarxistka
Pro a proti
-
V Itálii nezapomněli na lívance ani na Čechy
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Proč máme raději tatarku než kečup a jak to souvisí s naší „národní chutí“?
Okolo češtiny
-
Barbora Seidlová uvařila „podzimní toskánské těstoviny“ s...
Pochoutky na talíři
-
Pieralli: Favoritka italských voleb vychází z fašistického hnutí. Chytře ale zvolila prozápadní směr
Interview Plus
-
Nápady na silvestrovské občerstvení
Kuchařské čarování
-
Al dente, nebo rozvařené? České špagety rozhodně nechutnají...
Glosa Pavla Maurera