Apetýt
Petra Švehlová o udržování lidových tradic v moderní době, brněnské Líšni i focení
Apetýt
![Petra Švehlová](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/eea355ba7d8e96ff0ca0ef8e971243a4.jpg?h=761e4ce4&itok=NsENsiAk)
Brno
Stavařka, kurátorka výstav a amatérská fotografka Petra Švehlová o tom, co znamená být Marvanem ze Staré Líšně. V současnosti se věnuje folklórním akcím jako dokumentaristka a napomáhá tradice udržet a popularizovat. Zmíníme se i o pečených trubičkách, o kterých psal i americký tisk. Poslechněte si rozhovor!
Jana Kobylinská
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poradna: divoký zelinář Radomír Němec na téma jarního sběru bylin i plevelů a jejich užití v kuchyni
Apetýt
-
Dům číslo 6
Podvečerní čtení
-
Jack London: Tulák po hvězdách
Četba na pokračování
-
Vila k mání. Kriminálka odkrývá složitý případ dvou pohřešovaných a jejich domu na prodej
Kriminálka
-
Slečna Gloryová
Léto s mujRozhlas
-
Kuchař posledního cara
Radiokniha
-
Zuzana Říhová: Příběh Proměny
Četba na pokračování
-
Louisa May Alcottová: Ztraceni v pyramidě. Rušit z věčného spánku egyptskou čarodějku se nevyplácí
Hororové povídky
-
Dullahan
Rozluštěné záhady
-
Vlastimil Třešňák: Klíč je pod rohožkou
Četba s hvězdičkou