Apetýt
Lidem už nestačí smažák v bulce, baví je mezinárodní kuchyně, říká provozovatel letní restaurace
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Šéfkuchař Radim Svačina si před rokem otevřel restauraci v Opavě. Nabízí krajové slezské…
Větrník - Host ve studiu
-
Vařili jsme v jedné proslulé přerovské restauraci. Daniela Brůhová nám zprostředkovala…
Rozhlas u plotny
-
Luxusní slovenské restaurace se otevírají obyčejným lidem. ...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ke kořenům české gastronomie: Robert Loose. Chcete vědět, který národ vaří jako pejsek s…
Hovory
-
Rozhovor s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem o televizním pořadu Ano šéfe!, co považuje za…
Host Lucie Výborné
-
Ve vlastní šťávě: Klobásy, koleno, guláš. Jak jsou na tom...
Ve vlastní šťávě
-
Čas borůvkových koláčů je nejpěknější čas, o jakém vím
Hudební pozdravení
-
Brno má novou restauraci v košer stylu
Šalom alejchem