Akcent

Poznávat svět nejen skrze vědu, ale i jídlo. V čem je přínosné spojení vědců a umělců nad chlebem?

Akcent

Poznávat svět nejen skrze vědu, ale i jídlo. V čem je přínosné spojení vědců a umělců nad chlebem?
DP.OCH – Dočasná platforma. O chlebe  Výstava finalistov Ceny Oskára Čepana, Ekológie túžby, Východoslovenská galéria, Košice 9. 11. 2019 – 1. 3. 2020

Vltava

Jaké debaty se v současnosti odehrávají mezi uměním, jídlem a politikou? Na otázky Terezy Špinkové odpovídají Dávid Koronczi, umělec a finalista slovenské Ceny Oskára Čepana a také Tomáš Uhnák, analytik politické ekonomie potravinových systémů, publicista a mimo jiné člen AMPI: Asociace místních potravinových iniciativ. 
Tereza Špinková

Připravila: Tereza Špinková

Editorka: Petra Kultová

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají