Akcent
Poznávat svět nejen skrze vědu, ale i jídlo. V čem je přínosné spojení vědců a umělců nad chlebem?
Akcent
Jaké debaty se v současnosti odehrávají mezi uměním, jídlem a politikou? Na otázky Terezy Špinkové odpovídají Dávid Koronczi, umělec a finalista slovenské Ceny Oskára Čepana a také Tomáš Uhnák, analytik politické ekonomie potravinových systémů, publicista a mimo jiné člen AMPI: Asociace místních potravinových iniciativ.
Tereza Špinková
Připravila: Tereza Špinková
Editorka: Petra Kultová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
1. díl: Toyen s podpisem
Umění padělat
-
Změna názvu a loga - pomůže to resuscitovat sociální demokracii?
Souvislosti Plus
-
Nový rekord ve sbírkách potravinových bank. Máme zásoby 718 tun jídla a zboží, popisuje předseda
Ranní interview
-
O podcastech o architektuře
ArtCafé
-
Spolu nechce zvyšovat daně, takže deficity rozpočtu zaplatí středně až nízkopříjmoví, říká Špidla
Pro a proti
-
VYSÍLALI JSME: speciál Radiožurnálu o povolebním vyjednávání...
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Propusťme polovinu státních zaměstnanců, žádá Otevřeme Česko. I hasiče a záchranáře? ptají se Zelení
Speciál
-
Finalista soutěže MasterChef Jiří Hilgart: Udělat dobrý steak. S tím mají lidé největší problém
Blízká setkání