On Air
Maso v květináči a šodó pro stovky vyřízených dětí. Jak dnes vypadají jídelny na základce?
On Air
Radio Wave
„Luštěniny, ryby, zelenina. No prostě všechno, co je zdravé,“ vyjmenovává paní Jašková jídla, která děti ve školní jídelně nejvíc vrací. Stojíme v kuchyni nad obrovským kotlem plným šodó, které se tu už od brzkého rána vaří pro 600 malých strávníků. Mají dnešní děti ještě rády buchtičky s krémem? A kam schovávají nedojedené jídlo?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Nebaví mě vařit desítky minut a pak to dítě nejí. O vaření dětem, zásadách a kompromisech
Houpačky
-
Kde a jak se jedlo v komunistickém Československu?
On Air
-
Českoslovenští vlčáci se sešli v Litovelském Pomoraví. V Chromči se cyklisté občerstvují u Samotoče
Kraj na dlani
-
Jak mohou velryby kojit pod vodou a kolik mléka mládě spořádá za den?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Rozárka a velké dobrodružství
Hajaja
-
Jak je to ve skutečnosti s dětskou výživou
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Jemné noky ke kuřeti na paprice
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Bezlepková dieta nemusí zruinovat rozpočet. Místo speciálního pečiva kupte rýži, jáhly a čočku
Zdravíčko
-
Bezlepkové jídlo některé školní jídelny zajistit nedokážou. Pak ho musí dodávat rodiče
Zprávy z jižních Čech