Kuchařské čarování
Jehněčí, kůzlečí a telecí na mnoho způsobů
Kuchařské čarování
České Budějovice
Samé mladé maso vybral jako téma svého Kuchařského čarování Petr Stupka. Nabídne recepty na jehněčí, kůzlečí a telecí na mnoho způsobů, připomene světoznámé pokrmy i lidovou tradici na jihu čech a na závěr přidá sladký francouzský dezert rum baba.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování
-
Umění jíst a překrmovat strnady. Čelisti vaří guláš z Medvěda
Čelisti
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Maršálkovy sádlové bochánky se slanými arašídy
Pochoutkový rok
-
Proč zařadit ananas do jídelníčku? Předchází zažívacím potížím a pomůže i s hubnutím
Babské rady
-
Zelené na talíři. Tři jarní recepty, se kterými přivítáte nové roční období
Káva o čtvrté
-
32. schůzka: Nejstarší přemyslovský kníže – Bořivoj
Toulky českou minulostí
-
O radosti z jídla i ze života: Diabetes 2. typu. Co je dobré změnit kromě omezení sacharidů?
Jezte, ať vám to sluší
-
Šlachtovy tanky
Radiokniha
-
Meteor o temných hvězdách, zpěvu ptáků a sčítání čápů
Meteor