Kuchařské čarování
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování
České Budějovice
Je období půstu, a tak se kulinář Petr Stupka ve svém Kuchařském čarování zaměří na luštěniny. Nabídne recepty na sekanou z čočky, cizrnové krokety, fazolový burger a mnoho dalších nápadů jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sladké pečivo s mákem, medem a dalšími dary podzimu
Kuchařské čarování
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 5. 5. 2024
Pochoutkový rok
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Když se řekne Werich, je tam i Voskovec. Narodili se před 115 lety
Historie Plus
-
Vaše každodenní inspirace: Bylinky (nejen) ze zahrádky
Káva o čtvrté
-
Jiří Vejdělek – úspěšný filmový i televizní režisér a scénárista ze Šluknova
Slavní Severočeši
-
Babiččiny kynutá štrůdle s mákem na Družebnou neděli
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Brokolice: Je to zdravá a chutná příloha
Na vidličce Romana Pauluse