Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Vrbětice odložené, ale rozlousknuté. Lidovci chtěli zazářit, místo toho si ale koledují o izolaci. Vláda prezidentovi navrhla nové generály. Jiří Růžek a Vít Hendrych by se jimi stát neměli. Fico vyhlásil válku médiím. UMPRUM, další oběť ve válce propagand.
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Dokumenty, výzva prezidenta republiky k přijetí eura, další nesoulad lidovců s ostatními vládními partnery či válkám slovenského premiéra Fica proti médiím nejenom. Tato témata rozeberou následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech.

  • Přeje Petr Schwarz. Názory a argumenty.

  • Pokud chce ČR hrát v Evropě první ligu, měla by přijmout euro, uvedl dnes prezident Petr Pavel na konferenci k zítřejšímu 20. výročí vstupu naší země do EU připomnělo, takže ani po dvou desetiletích Česko svůj závazek unii v tomto směru nenaplnilo. A o tom teď budu mluvit s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem. Dobrý den. Petře, je přijetí eura v současné politické konstelaci u nás vůbec průchodné?