Host Dopoledne pod Ještědem
Snoubení chutí je v gastronomii velmi důležité, je přesvědčený šéfkuchař Robert Sklenář
Host Dopoledne pod Ještědem
Liberec
Liberecký šéfkuchař Robert Sklenář dělá v současné době svým kuchařským uměním radost na Moravě. Rozhodující pro kvalitu jídla jsou pro něj čerstvost a spolupráce s místními farmáři.
Iveta Kalátová
Přepis epizody
-
Naladili jste se vysílání ČRo Liberec a naším dnešním hostem je Robert Sklenář. Já to ujasním. Robert Sklenář jel zakladatel projektu furt park, mentor české gastronomie. Je členem asociace kuchařů a cukrářů ČR jako šéfkuchař. Grant hotelu Zlatý lev dostal v letech 2016 tento koncept do povědomí veřejnosti. Jeho doménou je česká gastronomie moderním pojetí a hlavně klade důraz na čerstvost a sezónnost surovin. A také podporuje farmáře a české chovatele. Hezky to zní. Vítejte u nás. Dobrý den.
-
Dobrý den. Zdravím vás a posluchače. Tak sedí to všechno na vás, nebo nastala u vás nějaká velká změna? Platí to všechno?
-
Pořád se věnuji gastronomie a doufám, že to ještě.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Severka
Radiokniha
-
Před potopou
Podvečerní čtení
-
Gilbert Keith Chesterton: Neřešitelný problém
Povídka
-
Hrabě Monte Christo
Tip mujRozhlas
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Host Lucie Výborné
-
Cobain: 1. díl
Cobain
-
Pracuju jen dopoledne. Odpoledne mám vyhrazené pro život, pochvaluje si herec Antonín Procházka
Blízká setkání
-
Arthur Conan Doyle: Američanův příběh. Spor desperátů vrcholí, ale kam zmizel odhodlaný mstitel?
Hororové povídky
-
Meteor o černé díře, ukládání energie a zdivočelých muflonech
Meteor
-
2. díl: Vnitřní kruh
Stoupenci