Dva na Dvojce
Luštěniny nejsou nudné. Jak je vrátit na naše talíře? Začněte třeba červenou čočkou
Dva na Dvojce
![Luštěniny](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/0888815187f2ba88125b6a7421bbc4b3.jpg?h=8b7966f8&itok=1Hr-VQH8)
Dvojka
Přestože prokazatelně prospívají zdraví, mnozí luštěniny ve svých jídelníčcích opomíjejí. Ochuzují se tak o velkou dávku vlákniny, minerálních látek, vitamínů a bílkovin. Jak vrátit na naše talíře čočku, hrách nebo fazole? Které další luštěniny máme na výběr? A proč je hrášek zelenina?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čerstvá, nebo mražená zelenina? Mražená je levnější, v dobré kondici a překvapí i obsahem vitaminů
Dva na Dvojce
-
O radosti z jídla i ze života: Vláknina. Proč je v našem jídelníčku důležitá?
Jezte, ať vám to sluší
-
Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“
Blízká setkání
-
Poradna zdravé výživy: dýně
Co vás zajímá
-
Jak se špatný jídelníček podepíše na stavu našich střev? Jak se máme o střeva starat? Jaké…
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Piškotové řezy s jahodami
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Mexické fazole = Exotika na českém talíři. Stačí rýže nebo dobré pečivo k nim a máte úžasný oběd
Vaříme s Habadějem
-
I bůček je zdravá potravina, když nebude denně, vysvětluje ředitelka spolku FÉR potravina
Host Radiožurnálu
-
Poradna zdravé výživy: Tělo má vždycky pravdu – vždy nám řekne, když mu něco chybí
Host Dopoledního expresu