Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Odvar kůry z dubu
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
V receptech našich babiček si připomene některé jarní úkony a rituály a také významné svátky. To vše ovlivňovalo dění v kuchyni, kde se nejen vařilo, ale i léčilo. Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření přidají recept na odvar z kůry z dubu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Babiččiny kynutá štrůdle s mákem na Družebnou neděli
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Cobain: 1. díl
Cobain
-
Černé dny Jiřího Voskovce. Tajemství, které se stalo celoživotním traumatem
Stopy, fakta, tajemství...
-
Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení
Buchty
-
Proč se otylce hnědé přezdívá naštvané avokádo?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Vaše každodenní inspirace: Přímé výsevy letniček
Káva o čtvrté
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Tlustá tak akorát 1 + recept na Masarykovo cukroví
Na nedělní vlně Hradce Králové
-
O radosti z jídla i ze života: Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? Na co dát pozor?
Jezte, ať vám to sluší
-
Jan Novák: Komouši, grázlové, cikáni, fízlové a básníci. Část 1. − Kniha neznáma
Četba s hvězdičkou