Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Biozelenina je normální!
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Biopotraviny dnes
Co vás zajímá
-
Kompostuj – pro lepší svět. Jde to i v bytě na sídlišti
Dopolední Radiožurnál
-
Zelené světy
-
10 důvodů, proč jíst košťálovou zeleninu. Působí proti nádorům i depresi, ulevuje od bolesti
Přírodní lékárna
-
Neviditelní, nebezpeční, všudypřítomní škůdci našeho jídla i zdraví. Na co si dát v létě pozor?
Apatyka
-
Proč jsou kupovaná rajčata bez chuti? Trhají se nezralá a pak se na ně stříká etylen, líčí odborník
Dopolední host
-
Slunéčko nebo česnek: zabijáci v zahradních službách
Zahrádkářské tipy
-
Víte, jak správně připravit lilek nebo-li baklažán? A co z něj uvařit? Udělejte si ho zapečený
Vaříme s Habadějem
-
Není bioplast jako bioplast. Předpona „bio“ nutně neznačí rozložitelnost v přírodě, říká chemik
Dnešní Plus
-
Mrkvový hummus
Dobroty Dáši Kubíkové