Ve vlastní šťávě
Nic proti kaprovi, ale nemusíme se jím nacpat, říká kuchař Jiří Horák
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Ačkoli by se u kreativního kuchaře, tedy u člověka, který se stará o vylepšování receptur a technologií mnoha podniků restauračního kolosu dalo možná očekávat o Vánocích něco extra sofistikovaného, opak je pravdou. Podle Jiřího Horáka nesmí na stole chybět vinná klobása k obědu a ryba a salát k večeři, prostě to, co večeří většina národa.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Očistné a omlazující účinky mladých výhonků chřestu znali už naši prapředkové
Kuchařské čarování
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
Treska v těstíčku na štědrovečerní stůl
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Vajec by na trhu před Vánocemi mělo být dost a navíc podle drůbežářů nehrozí dramatické zdražení
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Sytý a saturovat
Okolo češtiny
-
Jednoduché kapří výpečky plné chuti od Marcela Popoviče z Plzně chutnají za tepla i za studena
Pochoutkový rok
-
Hlavní zásadou vánočního hodování je nemíchat všechny dobroty dohromady
Doktorská rada
-
Závin s jabčaty
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou