Radioporadna
Nejškodlivější káva? Český turek a bezkofeinová
Radioporadna
Pardubice
Ještě před pár lety se Češi spokojili s mizernou kvalitou kávy. Dnes už jsou naše chuťové pohárky citlivější. Přesto je stále spousta chyb, které se při přípravě kávy dělají. Na co si dát pozor? V rozhlasové Radioporadně nám více řekl barista Jaroslav Petrouš.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Káva s mlékem, nebo černá a bez cukru? Pavel Maurer se...
Glosa Pavla Maurera
-
Klasický turek vás sice nakopne, je ale plný škodlivých látek
Radioporadna
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž
Ve vlastní šťávě
-
Ubrousek pod miskou s polévkou má svůj význam. Rozhodně neslouží k otírání úst
Pochoutkový rok
-
Dobrá káva ve společnosti kočky? Dopřejte si ji v kočičí kavárně
Kdo umí, ten umí
-
Z čeho se skládají rozpustné kávové směsi? Kafe 3 v 1 je jen drahý cukr
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Ke kávovému vzorku dostane každý pražič od svého dodavatele chuťový manuál. A je na něm, jak…
Dobré dopoledne
-
Marie Jirásková a Kristián Kříž - majitelé kavárny
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory