Pochoutkový rok
Řezy zvané macecha k pomilování od Dagmar Šimurdové se jedí lžící, jak jsou vláčné
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Měkoučké řezy s lehce mazlavým pudinkem a krémem jako pribináček potěší vaše chuťové pohárky. Proč má recept název macecha k pomilování, se sice neví, ale asi to dělala nějaká macecha a opravdu se jí to povedlo. Pro Pochoutkový rok nám ho upekla Dagmar Šimurdová z Petřvaldu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Slané makové čtverečky Jany Prudičové
Pochoutkový rok
-
Dnes Stroganoff, zítra Pusinky Angeliny Jolie. Nad jmény...
Glosa Pavla Maurera
-
Dršťková polévka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zelný houbovec od horalů z Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Domácí pizza potěší nejen malé strávníky, zároveň si ji můžete posypat čímkoliv, co máte po ruce
Vaříme s Habadějem
-
Kuchařská kouzla se sýrem
Kuchařské čarování
-
Just: Jméno studenta Tomáše, který varoval lidi na FF UK, by se mělo skloňovat v každé větě
Osobnost Plus
-
Lydie Romanská: Kletba podle Justiny
Četba na pokračování
-
Jiří Macháček v Pochoutkách
Pochoutky na talíři
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší