Odpoledne s Dvojkou
Dějiny kuchyně: Hotel Esplanade vařil v 60. letech opravdu luxusně. Měl totiž vytahovat valuty z peněženek cizinců
Odpoledne s Dvojkou
Dvojka
Esplanade Hotel Praha se dodnes pyšní meziválečnou tradicí. Slavnostní otevření proběhlo už v roce 1927. Zrovna z té doby sice Roman Vaněk jídelní lístek nevlastní, nahlédnete ale do VIP kuchyně 60. let minulého století.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
21. srpna: Před 51 lety invaze ukončila pražské jaro
Kalendárium
-
Dějiny kuchyně: Hotel Šroubek. Prolistujte historický jídelníček legendární restaurace
Odpoledne s Dvojkou
-
Host: Sanjiv Suri, restauratér, podnikatel a mecenáš
Hovory
-
Ikona 70. let nebo bezohledný zásah do Starého Města? Hotel Intercontinental štěpí památkáře
Akcent
-
O nejstarších plzeňských hospodách / 1. část
Špalíček
-
Salát z pečené červené řepy od Romana Janouška ochutnávala Vendula Svobodová
Pochoutky na talíři
-
Lososnice: Jak vypadala a kde stála?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Roman Vaněk - šéf Pražského kulinářského institutu
Tandem