Návštěva u Jiřinky s Alenkou
Alenka s Jiřinkou radí, jak připravit vajíčka na velikonoční zdobení
Návštěva u Jiřinky s Alenkou
Olomouc
Brčko a nůž. Dvě důležité věci, které potřebujete k tomu, abyste dostali ze skořábky pryč žloutek i bílek a vajíčko bylo připravené na velikonoční zdobí. Nejen o tom bylo další povídaní u Jiřinky a Alenky.
Alena Vykydalová, Jiřina Stoklasová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tereza Kostková: Houby z jídla nevybírám, ale je mi po nich těžko
Brambora s vejcem
-
Co všechno se může jíst o velikonočním půstu?
Návštěva u Jiřinky s Alenkou
-
Tipy do kuchyně: Jak na kynuté těsto, když dojdou vejce, nebo jak správně uskladnit česnek
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Z čeho vyrobit pomlázku na poslední chvíli a jak obarvit vajíčka přírodní cestou
Zahrádkářské tipy
-
Inspirace na velikonoční tvoření: dekorace a speciální...
Dámská jízda
-
Velikonoční vajíčka marcipánová na Červené pondělí
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Znojmo vrací peníze za předražené svatby. A ve fasádách domů hnízdí ptáci, hlásí Polední sirény
Polední sirény
-
Tchyně a tchán
Když vypráví nápověda
-
Chřest: Jak ho skladovat, aby nepřišel o svou chuť?
Abeceda potravin