Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Pepřenky hnědé podle knihy Domácí cukrářství sester Kresbachových z roku 1910
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
S Vladimírou Jakouběovou a Jaroslavem Hořením nahlížíme do kořenek v městských kuchyních a nacházíme tam různé exotické koření. Například kardamom využijeme při přípravě pepřenek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zázvorový nápoj lásky ze starého verbáře
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Perníkový závin
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Proč se otylce hnědé přezdívá naštvané avokádo?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Žena v restauraci: Má si objednat sama, nebo by měla spoléhat na muže? Radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
O radosti z jídla i ze života: Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? Na co dát pozor?
Jezte, ať vám to sluší
-
I bůček je zdravá potravina, když nebude denně, vysvětluje ředitelka spolku FÉR potravina
Host Radiožurnálu
-
Liščí pohádka. I chytrá kmotra toho má někdy moc
Velká pohádka
-
Kozla vodili po městě, pak ho shodili z věže. Krutý zvyk udržovali v Trhových Svinech do roku 1850
Jihočeská vlastivěda
-
Simona Bohatá: Kriminál na balkóně. Příběh o ženské manipulaci
Setkání s literaturou