Zprávy z jižní Moravy

Podle potravinářské inspekce se za posledních deset let výrazně zlepšila kvalita českých potravin

Je nám líto, ale k tomuto audiu již vypršela autorská práva.

Zprávy z jižní Moravy

Podle potravinářské inspekce se za posledních deset let výrazně zlepšila kvalita českých potravin
Obchod

Brno

Živé kachny v restauraci, mrtví hlodavci i kovové hobliny v toustovém chlebu. To je jen výběr případů, které lze najít na internetových stránkách Potravin na pranýři. Web Státní zemědělské a potravinářské inspekce letos slaví deset let. Za tu dobu se na něm objevily tisíce potravin, které podle inspektorů nevyhovují nebo jsou nebezpečné. Stejně tak jako jména stovky uzavřených restaurací. Jak se za poslední dekádu zlepšila, nebo naopak zhoršila kvalita zboží?
Petr Tichý

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají