Zprávy z jižní Moravy
Podle potravinářské inspekce se za posledních deset let výrazně zlepšila kvalita českých potravin
Zprávy z jižní Moravy
Brno
Živé kachny v restauraci, mrtví hlodavci i kovové hobliny v toustovém chlebu. To je jen výběr případů, které lze najít na internetových stránkách Potravin na pranýři. Web Státní zemědělské a potravinářské inspekce letos slaví deset let. Za tu dobu se na něm objevily tisíce potravin, které podle inspektorů nevyhovují nebo jsou nebezpečné. Stejně tak jako jména stovky uzavřených restaurací. Jak se za poslední dekádu zlepšila, nebo naopak zhoršila kvalita zboží?
Petr Tichý
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Na farmě Wenet uhynul klokan. Za jeho smrt je podle majitelů zodpovědný někdo z návštěvníků
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Dobrovolníci kritizují způsob senoseče v lednickém parku. Podle nich tam při sekání hynou zvířata
Zprávy z jižní Moravy
-
Starousedlík František Komárek ze slezské obce Rohov má na...
Česko – země neznámá
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ochutnejte domácí kváskový chléb z nové pekárny v Rožnově pod Radhoštěm
Tip
-
Host Dne na Moravě: Lea Kubíčková
Den na Moravě
-
Jedno z nejzamořenějších míst na Vysočině chce Nové Město na Moravě proměnit na koupací rybník
Zprávy z Vysočiny
-
Zemědělce na Přerovsku trápí přemnožení divočáci. Škody jim způsobují na polích i na chmelnicích
Zprávy ČRo Olomouc
-
Maminčin pajšl od Lenky Odvárkové
Pochoutkový rok
-
Plýtvání jídlem je dnes běžné, proto vás naučíme, jak použít starý chleba
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové