Plzeň

Ovoce, zelenina, ryby, salát, středomořská strava | Pixabay, Licence Pixabay, ©

Už od druhé poloviny 20. století sbírá medicína důkazy o tom, že jednou z hlavních příčin šíření civilizačních nemocí jsou změny v našem jídelníčku. Lékaři se postupně snaží identifikovat potraviny a pokrmy, které ke vzniku problémů přispívají. Zatímco takových potravin jíme moc, povážlivě málo máme těch, které nám prospívají.
Vladimír Šťovíček

Nejposlouchanější

Zdraví v cajku

Zdraví v cajku

Rubrika zaměřená na lidské zdraví a ekologii. Přináší ověřené informace, které vycházejí z aktuálního vědeckého poznání a zkušeností odborníků. Pomáhá k orientaci v tématech, která se týkají každodenního života lidí, jejich zdraví a vztahu k životnímu prostředí.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu