Zdraví v cajku
Zmizí z potravin další éčko? Někteří výrobci už obávanou látku dobrovolně vyřadili
Zdraví v cajku
Plzeň
Oxidu titaničitému, který je hojně užívanou přídatnou látkou v potravinách, možná zvoní hrana. Evropský úřad pro bezpečnost potravin nově oznámil, že chemikálii už kvůli zdravotním rizikům nadále nepovažuje za bezpečnou. Co to znamená pro spotřebitele?
Miroslav Šuta, Vladimír Šťovíček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Proč jsou kupovaná rajčata bez chuti? Trhají se nezralá a pak se na ně stříká etylen, líčí odborník
Dopolední host
-
Čirok je levný, bezlepkový a zdraví prospěšný. Hodí se téměř do všech receptů
Přírodní lékárna
-
Z čeho se skládá vitariánská živá rostlinná strava?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
O radosti z jídla i ze života: Detoxy. Potřebuje je naše tělo? A můžeme si detoxem uškodit?
Jezte, ať vám to sluší
-
Obarvené sladkosti, guma v jogurtu. Kterým éčkům se obloukem vyhnout? A kterých se bát nemusíte?
Dva na Dvojce
-
Ivan Douda, psycholog a zakladatel organizace Drop In
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Jak to vidí...
-
Záludnosti instantních jídel. Není to problém toho, co jíme, ale toho co nejíme, říká Hana Střítecká
Radioporadna