Zdraví v cajku
Víte, z čeho jíte pizzu nebo hranolky? Někdy může jít o velmi nebezpečnou chuťovku
Zdraví v cajku

Plzeň
V šesti evropských zemích, včetně ČR, proběhly laboratorní testy obalů a jednorázového nádobí, které používají mezinárodní řetězce rychlého občerstvení. Výsledky mimo jiné ukázaly, že v českém sáčku na hranolky je 85x víc nebezpečné chemikálie než v tom dánském. Proč tomu tak je?
Miroslav Šuta, Vladimír Šťovíček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zmizí z potravin další éčko? Někteří výrobci už obávanou látku dobrovolně vyřadili
Zdraví v cajku
-
Sušená rajčata v dTestu obstála. Uspěly výrobky z Penny a Lidlu
Dva na Dvojce
-
Onemocnět spalničkami je mnohem nebezpečnější než podstoupit očkování, říká lékařka
Zdravíčko
-
Nový plastový sáček rozpustíte ve vodě, využití v praxi je ale podle chemika pochybné
Dnešní Plus
-
Na zahraničních překladištích se hromadí balíky, problém může být i poslat zásilku z Česka
Reportáže Radiožurnálu
-
HLASUJTE: Souhlasíte s tím, aby výrobci cigaret platili za likvidaci nedopalků?
Radiofórum
-
Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem
Názory a argumenty
-
V čem spočívá tchajwanský úspěch v boji s pandemií? Klíčem je humor a kolektivní inteligence
Budoucnost R
-
Za pandemie otevřeli na Vlašimsku minipivovar. Aby pivo dostali k lidem, koupili si pojízdný výčep
Evropa Plus