Zdraví v cajku
Co čekat od konopí v potravinách? Zkoumají se možné přínosy i rizika
Zdraví v cajku
Plzeň
Toxickým účinkům konopí, ale i jeho využití v medicíně jsme se už věnovali. Dotaz posluchačky teď míří ke konopí v potravinách a jeho případným efektům na lidské zdraví. Části konopné rostliny dnes totiž ve svých výrobcích běžně využívají i producenti řady druhů potravin a potravinových doplňků.
Miroslav Šuta, Vladimír Šťovíček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zjišťujeme, že i v bylinách jsou látky, které mohou mít nepříjemný vliv, přiznává farmaceut Havlíček
Leonardo Plus
-
Konopná semínka chrání mozek a mohou velmi pomoci při vážných chorobách
Přírodní lékárna
-
Některé léky jsou až příliš silné. Proto čerpáme i z přírodního lékařství, popisuje biochemik
Hovory
-
Jarní očista organismu má svá pravidla. Tělo zbytečně nezatěžujte
Doktorská rada
-
Obarvené sladkosti, guma v jogurtu. Kterým éčkům se obloukem vyhnout? A kterých se bát nemusíte?
Dva na Dvojce
-
Slunéčko nebo česnek: zabijáci v zahradních službách
Zahrádkářské tipy
-
Bylinkářská poradna: prevence a léčba viróz
Co vás zajímá
-
Tradiční a západní medicína by měly víc spolupracovat, říká...
Zápisník zahraničních zpravodajů