Zápisník zahraničních zpravodajů
V polské hospodě vaří česky. Největší kuchařská výzva je prý smažený sýr
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Svíčková s knedlíkem, hovězí guláš nebo smažený sýr s tatarkou patří ke standardní nabídce českých restaurací. Když na vás ale vykouknou z jídelního lístku v zemi, kde vládne řízek se šťouchanými brambory s koprem nebo těstové taštičky plněné zelím s houbami, je to gastronomické pohlazení.
Pavel Novák
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V Kambodži mají žáby rádi – chutnají jako kuřecí maso s rybí...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Proč máme raději tatarku než kečup a jak to souvisí s naší „národní chutí“?
Okolo češtiny
-
Ve vlastní šťávě: Hotovku, nebo minutku?
Ve vlastní šťávě
-
Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky
Pochoutkový rok
-
Jaroslav Sapík připravil hořčičnou a křenovou omáčku k táliánům
Pochoutky na talíři
-
Plněné cibule
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Recept z Dámské jízdy: Salát z kysaného zelí
Dámská jízda
-
Italský sekaný řízek se sýrem
Kuchařské čarování
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada