Zápisník zahraničních zpravodajů
Tradiční jídlo v novém, lákavém kabátě je trendem v bistrech po celém světě. V Kodani se pokoušejí rehabilitovat ovesnou kaši
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Street food má v různých městech různé podoby. Nejčastěji se člověku vybaví nějaký sendvič nebo třeba pečené či smažené maso. V dánské metropoli Kodani se ovšem mezi módní rychlé občerstvení dostalo jídlo, kterému se v dánštině říká Grød, tedy „kaše“. Do stejnojmenného podniku se vydal redaktor Jakub Lucký.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku
Ve vlastní šťávě
-
Roštěnky podle kuchařek z přelomu 19. a 20. století
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Nejlépe vařím, když jsem naštvaná, usmívá se foodblogerka Dagmar Heřtová
Host Radiožurnálu
-
Řecký rudý hrnec
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Na Street Food Festivalu vařily i Kuchařky bez domova
On Air
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
V Ostravě můžete zjistit, jaká je opravdová maďarská kuchyně
Křížem krajem
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem