Zápisník zahraničních zpravodajů
Rostou ve vlhkém sklepě, ale restaurace za ně platí stovky eur. Jak chutnají chmelové výhonky?
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Chmel je základní surovinou pro vaření piva a používá se například i při výrobě kosmetiky. Víte ale, že se dá také jíst? Tedy ne jeho hořké šištice, které se přidávají do piva, ale mladé chmelové výhonky. Ty jsou vyhledávanou a velmi drahou pochoutkou v Belgii a právě teď v březnu je jejich sezona.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zápisník Filipa Nerada
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Hovory
-
Příběh českého chmele ovlivnila výstavba železnic, nástup nacismu či odsun Němců
Historie Plus
-
U Čerchova najdete ojedinělou pivní studánku
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Filip Nerad: V každém belgickém městě ochutnáte jiné pivo, nepřeberné množství stylů, druhů a chutí
Host ve studiu
-
Dokonalá chuťovka k pivu, to jsou zelné placky s tvarohem a škvarky Aleny Najnarové z Černíkova
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě o francouzském cidru z Čech. „Chuťová výchova u nás se lepší,“ říká výrobce
Ve vlastní šťávě
-
Glosa Pavla Maurera