Zápisník zahraničních zpravodajů
Poznáte, že je ústřice čerstvá? Naučte se to přímo na farmě u skotského fjordu
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Pro přímořské národy neodolatelná lahůdka, pro Čechy stále poněkud podezřele vypadající mořský mlž. Ústřice jsou přitom kromě lahodné chuti také velice zdravé, plné prospěšných vitamínů a minerálů. Jak se chovají, se na farmu v severoskotském fjordu Loch Fynne zajel podívat zpravodaj Jaromír Marek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Skotské ovce z odlehlého ostrova produkují méně metanu. Živí se totiž mořskými řasami
Věda Plus
-
Chorvatské ústřice strčí prý ty francouzské do kapsy
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Zamrzlé jihočeské rybníky lákají k bruslení. Led ale může být na některých místech stále slabý
Zprávy z jižních Čech
-
I na Golanech si můžete objednat jídlo a pivo česky
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Recept dne; Zaujalo mě - autorský komentář; Zdravotní poradna - lékárník
Apetýt
-
Podpora místní produkce? Jen PR sdělení řetězců. Jde jim hlavně o zisk, soudí zástupce ovocnářů
Pro a proti
-
Klášterecká minerálka je k mání na jediném místě v Česku – v Klášterci nad Ohří
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne