Zápisník zahraničních zpravodajů
„Ovce, sýr a zpěv. Co víc si přát?“ ptá se polský gural
Zápisník zahraničních zpravodajů
„Ovce, sýr a zpěv. Co víc si přát?“ ptá se polský gural
Radiožurnál
To místo vypadá z dálky, ale koneckonců i zblízka, jako polorozbořená dřevěná chatrč. Ale zdání klame. V malé salaši pod polskými Tatrami totiž vyrábí skupina čtyř bačů ten nejlepší polský oštěpek. Poláci by řekli oscypek. V provizorních podmínkách vzniká tradiční uzený sýr, který kupují i ty nejlepší polské restaurace.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Miroslav Toman: Za svým tvrzením si stojím, snažím se chránit spotřebitele
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Eidam si v testu vedl skvěle. V obsahu bílkovin může dokonce konkurovat proteinovým tyčinkám
Dva na Dvojce
-
Ve vlastní šťávě: Diskriminace koní
Ve vlastní šťávě
-
Lidé stále více kupují jablka ze sadů, letošní úroda je ale slabá
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Lída Rakušanová: Je vůbec možné dobře komunikovat špatné zprávy?
Názory a argumenty
-
Praha se stává rájem vitariánů
Prahou křížem krážem
-
Spiritualita bramborového guláše
Ranní úvaha