Zápisník zahraničních zpravodajů
Nepodváděl, upekl a zvítězil. Pekař nejlepších baget v Paříži při své práci dbá na detaily a je na ni pyšný
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Když chcete upéct nejlepší bagetu v Paříži, tak musíte důsledně dbát na detaily. Třeba na počasí. I podle toho se totiž francouzští pekaři rozhodují, jak dlouho těsto nechají v troubě. Dělá to tak alespoň francouzský pekař Damien Dedun. Jeho bageta uspěla v soutěži a je nejlepší v Paříži.
Martin Balucha
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Petra Soukupová: Kočky
Četba s hvězdičkou
-
Výkřik hrůzy. Premiérový případ Historie českého zločinu
Historie českého zločinu
-
Kdo jsou děti z babyboxu
Vinohradská 12
-
Krajina roztavených zvonů
Podvečerní čtení
-
Karel Michal: Krok stranou
Četba na pokračování
-
Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení
Buchty
-
97. schůzka: Nejbohatší český král
Toulky českou minulostí
-
Cobain: 1. díl
Cobain
-
V detektivce Mizení vyšetřuje policista Tomáš Volf případ vypálení statku, při němž uhořeli tři lidé
O knihách s knihovnicí