Zápisník zahraničních zpravodajů
Mrkev v županu? Přidáte-li bylinky a sýr, může se stát plážovým trhákem. Alespoň na Balatonu
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Jaké je nejlepší letošní plážové jídlo? V Maďarsku u Balatonu dali své hlasy mrkvi v županu, specialitě, která je na rozdíl od dosavadních mastných bufetových poživatin zdravá a lehce stravitelná. Kromě mrkve do ní patří třeba sýr panýr. Spolupracovník Radiožurnálu Gregor Martin Papucsek se o vznik mrkvové pochoutky zajímal přímo na místě vzniku.
Gregor Martin Papucsek
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak souvisí langoše s politikou? V Maďarsku o tom mají...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky
Pochoutkový rok
-
Sopranistka Martina Janková: Zpěv je řeč duše, nikoliv divadlo
Vizitka
-
Nejlépe vařím, když jsem naštvaná, usmívá se foodblogerka Dagmar Heřtová
Host Radiožurnálu
-
Glosa Pavla Maurera: Je libo svatováclavskou václavku nebo...
Glosa Pavla Maurera
-
„Oběd za dvě koruny a nejlepší jahodový koktejl,“ vzpomínají Polední sirény na bývalý automat Koruna
Polední sirény
-
Do těsta mák, polít žahourem a posypat drobenkou. Zkuste vychytané ovocné knedlíky
Radioporadna
-
„Rajčata jsou dobrá na vrásky.“ Gastro odbornice Eva Filipová prozradila recept na rajskou omáčku
Blízká setkání
-
Kamila Procházková: Proč nepoužíváme čerstvé bylinky?
Host Lucie Výborné
-
Placky všeho druhu, pečené v troubě, na pánvi i grilu
Kuchařské čarování