Zápisník zahraničních zpravodajů
Který olivový olej se nejlépe hodí k dezertům? Naučit se to lze degustací, třeba v olejovém baru ve slovinském Šmartnu
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Bývalo v něm muzeum partitur. Dnes ale v kulturním domě ve slovinském Šmartnu sídlí Olejový bar. Mimo jiné. Právě tady, uprostřed kraje vína, třešní a oliv, vás naučí ochutnávat a poznávat kvalitní olivové oleje od těch nepovedených. A naučí vás je taky kombinovat s různými jídly, třeba i dezerty.
Kateřina Havlíková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Krajina roztavených zvonů
Podvečerní čtení
-
Petra Soukupová: Kočky
Četba s hvězdičkou
-
Proklaté dny
Radiokniha
-
Bernard Malamud: Koloniál
Povídka
-
Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení
Buchty
-
Karel Michal: Krok stranou
Četba na pokračování
-
Z pražského zátiší. Zdeněk Řehoř a Jana Hlaváčová v rozhlasové hře na motivy povídky Jakuba Arbesa
Hra na neděli
-
Jakub Arbes: Spekulanti. Příběh o dvou mužích, kteří byli nejdříve chudí, pak bohatí a pak…
Čtení na neděli
-
Cobain: 1. díl
Cobain