Zápisník zahraničních zpravodajů
Křupou a voní, ale je za nimi tvrdá práce. Ochutnejte nejlepší croissanty pod Eiffelovkou
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Křupavé croissanty, propečené bagety, pistáciové chleby nebo výborné jablečné záviny s karamelem a medem. Tohle všechno najdete v malé pekárně nedaleko Eiffelovy věže, kam v teplácích a pantoflích chodí nejen turisté, ale především místní. Všechny tyto dobroty připravuje velmi mladý tým majitelů a pekařů. Pod ruce jim nahlédl reportér Martin Balucha.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chleba jako suvenýr? Kdo ochutnal uzbeckou lipjošku, vůbec se...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Netradiční využití chleba podle Moniky Kindlové
Dámská jízda
-
Párky existují přes 500 let. Ohřívejte je, ale nevařte
Pochoutkový rok
-
Nejlepší filmy roku 2023 podle Čelistí Radia Wave: Umění jíst tvrdý chléb a milovat finské blues
Čelisti
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ochutnejte domácí kváskový chléb z nové pekárny v Rožnově pod Radhoštěm
Tip