Zápisník zahraničních zpravodajů
Jak se vyrábí ta nejlepší čokoláda? Reportérka Radiožurnálu se podívala pod ruku rakouské cukrářce
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Jak se vyrábí tradiční vánoční čokoládové figurky nebo třeba pralinky? Ty nejlepší jedině ručně! Alespoň se na tom shoduje rodina Craigherova z rakouských Korutan. V malé továrně na čokoládu vyrábí pralinky, tabulky čokolády i vánoční figurky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Domácí čokoláda do formiček
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Dokonalé vánoční cukroví? Zapomeňte na heru a držte se pravidla tří, radí cukrářka
Dva na Dvojce
-
Zápisník Jakuba Luckého
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Zažít rozkoš na jazyku? Nezapomenutelné pralinky si můžete připravit doma i vy. Poradíme, jak na to
Radioporadna
-
Svatava Štětkářová - cukrářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Vánoční klasika podle kulináře Petra Stupky
Kuchařské čarování
-
Vánoce budou pichlavější. Dříve si lidé nejčastěji vybírali jedličky, letos převažuje smrk pichlavý
Zprávy pro Královéhradecký kraj