Zápisník zahraničních zpravodajů
Dvě ženy z Olomoucka prorazily ve Švýcarsku sběrem hub a vyráběním houbových delikates
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Na podnikání se dá jít od lesa. Ve švýcarském Emmentálu to udělala dvě sestry z Olomoucka, které se do oblasti proslavené děrovaným sýrem provdaly. Alena Langeneggerová a Hana Bärtschiová mají společnou zálibu, kterou si přivezly z domoviny: houbaření. Co všechno musí umět a splňovat, aby se mohly živit profesionálním sběrem hub?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Na Srí Lance proniklo slovenské know-how do zpracovávání cejlonského čaje
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Alena Zárybnická stíhá kromě práce projíždět na kole Alpy. Ze svých cest vydala průvodce
Host Lenky Vahalové
-
Jak vyřezat z jedle alpský roh? To umí truhlář z údolí Valais
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
„Silvestrovské dny patří mezi mé nejnudnější.“ Omeletky Haliny Pawlowské s Martinou Hudečkovou
Omeletky
-
Luxusní vilu z filmu Klan Gucci si můžete pronajmout, hlásí Polední sirény
Polední sirény
-
Setkání s Lenkou Beňovou, která přinesla do Čech italské cukrovinky, a památkářem Jiřím Hladkým
Dámská jízda
-
Fondue jsou ve Švýcarsku společenskou záležitostí. Nesmí se...
Glosa Pavla Maurera
-
Kamila Procházková: Proč nepoužíváme čerstvé bylinky?
Host Lucie Výborné
-
Velké město vyměnili za kozí farmu, jejich sýr se stal Regionální potravinou Plzeňského kraje
Náš příběh