Zápisník zahraničních zpravodajů
Černá barva na talíři příliš neláká. Ale nenechte se odradit, radí Španělé a doporučují svoji černou rýži
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Černá barva není oblíbená jenom v módě, ve Španělsku na ni narazíte i v gastronomii. Pokrm černé barvy a na černé pánvi, vás asi na první pohled nezláká. Ale ochutnat byste ho určitě měli, doporučuje reportérka Lubica Zlochová. Aros negro neboli černá rýže je ve Španělsku skvělou pochoutkou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sangria, paella, jamón, gazpacho… Pavel Maurer přibližuje...
Glosa Pavla Maurera
-
O místech blízkých i vzdálených
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Ve vlastní šťávě: Ve Španělsku jděte na trh. Kuchyň není...
Ve vlastní šťávě
-
Květák na kari. Žádný kuchař neprohloupí, protože ženy a muži, děti i dospělí ho prostě milují!
Vaříme s Habadějem
-
Ptáčci s haluškami a smetanovou omáčkou jsou nevšední kombinací tradičních pokrmů
Pochoutkový rok
-
Opravdu se býci rozzuří při pohledu na rudou barvu? Pravda je překvapivá
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Horacio Castellanos Moya: Ošklivý a hloupý
Povídka