Zápisník zahraničních zpravodajů
Bolivijec Fernando se pandemie nezalekl a otevřel si v Seville tapas bar. Jak se mu daří?
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Otevřít si bar nebo restauraci v době pandemii je riskantní, možná i bláznivý nápad. Bolivijec Fernando ale snil o vlastním baru ve Španělsku dost dlouho na to, aby ho ani koronavirus od tohoto plánu neodradil. Spolupracovnice Radiožurnálu ve Španělsku Ľubica Zlochová zjistila, že Fernando ve své baru nenabízí žádnou bolivijskou specialitu. Zákazníky si získává vlastními nápaditými tapas.
Ľubica Zlochová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O místech blízkých i vzdálených
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Na zahradu se sneslo hejno pestrobarevných holubů. Jejich tajemství znají Jesús a Riverín
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Organický skvost. Hotel Solana del Mar je harmonickou syntézu přírody a výtvarné imaginace
Mozaika
-
Sangria, paella, jamón, gazpacho… Pavel Maurer přibližuje...
Glosa Pavla Maurera
-
Pochoutky s Janem Budařem
Pochoutky na talíři
-
Zloději číhají taky na španělských silnicích
Odpolední Radiožurnál
-
Magazín o životě deseti méně početných národnostních menšin žijících v České republice nabídne…
Mezi námi
-
Život s Indiány mi přinesl klid a pokoru, vypráví antropoložka Valterová
Host Radiožurnálu