Zápisník zahraničních zpravodajů
Bez chemie a s láskou. Tak zrají české sýry v Chorvatsku
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Jste-li milovníky sýrů, a to zvláště domácí výroby, nemusíte vážit cestu do Francie, Švýcarska nebo jiné sýrové velmoci. Výtečné a rozmanité sýry vyrábějí také chorvatští Češi ve svých malých, domácích sýrárnách.
Martin Dorazín
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Za úspěchem karského sýra v Turecku stojí ruská okupace i české krávy
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Tavený sýr Čechům chutná už 100 let tak, že se musí i dovážet, aby byl pro každého
Pochoutkový rok
-
Fondue jsou ve Švýcarsku společenskou záležitostí. Nesmí se...
Glosa Pavla Maurera
-
Tkalcovna ve Strmilově jako jedna z mála odebírá vlnu jen z českých chovů. Spotřebuje 2,5 tuny ročně
Zprávy z jižních Čech
-
Pršut z jehněčí kýty vyrábějí v Hlinné jako jediní v Česku z vlastních ovcí
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
V Alta Badii na Čechy téměř nenarazíte
Dopolední Radiožurnál
-
Tajemství rodu Becherů proslavilo Karlovy Vary po celém světě. Poodhalit ho můžete v tamním muzeu
Výlety
-
Kuchařské čarování se sýry – alternativa oblíbeného smažáku, sýrová roláda a další inspirace
Kuchařské čarování
-
Zapečené palačinky s tvarohem. Italové mají pizzu a Francouzi palačinky, které berou velmi vážně
Vaříme s Habadějem
-
Proč se pěstuje na Táborsku chmel? Rodinný pivovar Obora ukazuje, že i pivo může být farmářské
Ve vlastní šťávě