Zahrádkářské tipy
Vypěstujte si kaki, exotické ovoce podobné rajským jablíčkům
Zahrádkářské tipy
Region
Kaki neboli tomel je ovoce specifické chuti, něco mezi broskví a melounem s nádechem vanilky. Chtěli byste si ho vypěstovat? Proč ne. Poradí Ivan Dvořák z časopisu Zahrádkář:
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Honzovky s křížalovou náplní
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jak voní durian? Lahodná pochoutka smrdí i z potu a nesmí se brát do hotelů
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Nejlepší jablečný a hruškový kompot podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Doktorka Kateřina Cajthamlová: Jadérka z melounů kousejte, jsou zdravá
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Zdravé kokosové kuličky
Vařte s námi
-
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo aneb tady pomůže citron, ocet, ale i špetka soli
Babské rady
-
Výživová poradna: jablka, hrušky, ořechy
Co vás zajímá
-
Salát ze zelené papáji: Jak postupovat při přípravě
Na vidličce Romana Pauluse
-
Čerstvé jahody nejsou jenom chutné, ale také velmi zdravé
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové