Zahrádkářské tipy
Proč bývají okurky hořké a jak tomu zabránit
Zahrádkářské tipy
Region
Hořkost okurek způsobuje cucurbitacein. Tuto látku začnou okurky vylučovat, když nemají dobré pěstební podmínky. Chybí voda, střídá se horko a chlad. A když nemají gen nehořkosti? Pokračuje Ivan Dvořák z časopisu Zahrádkář:
Jolana Nováková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Lehká cola spíš přitíží. Umělá sladidla mohou zvyšovat riziko cukrovky, varuje diabetolog
Zdravíčko
-
Nadbytek cukru škodí zdraví také u much octomilek
Laboratoř
-
O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?
Jezte, ať vám to sluší
-
Dort s tvarohem a kakaem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zmrzlině. Která má být barevná a která má ležet?
Ve vlastní šťávě
-
Zdravé kokosové kuličky
Vařte s námi
-
O hypoglykemii s MUDr. Evou Račickou
Lékárna
-
Vánoce na růžovo aneb Mandlové kořeněné pracny s malinami podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Cukr, jeho vliv na postavu a o cukrovce
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou