Vinohradská 12
Mele Beyond Meat z posledního? Přibyla konkurence a rostla inflace, vysvětluje agroreportérka
Vinohradská 12
Plus
Velká očekávání, velké zklamání. Splaskla bublina kolem rostlinných alternativ masa? Jak si vysvětlit dramatický propad akcií společnosti Beyond Meat? Kde se vůbec nemaso vzalo a bude ho jíst nakonec každý? Odpovídá Anna Grosmanová, agroreportérka z webu FoodPioneer.cz
Matěj Skalický
Editace: Lucie Korcová
Sound design: Jaroslav Pokorný
Rešerše: Ondřej Franta
Hudba: Martin Hůla, Jaroslav Pokorný
Přepis epizody
-
Tady je Matěj Skalický. A toto je Vinohradská 12.
-
To nepiji. Vlajky byl umístěn. Pojmenovali nás.
-
K sobě a my. Tak já bych teď asi použiji společnost přichází o peníze. Projí se do něj mít nebo voda břehy slova.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Fronta na kuřata. Proč milujeme fast food?
Vinohradská 12
-
Jezte pestře - jezte maso! Je to základní stavební kámen pro...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Kolik druhů masožravých rostlin existuje a najdete je i v české přírodě?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Grenadýrmarš s uzeným tofu
Vaříme se Slávkou
-
Jan Pokorný na farmářském trhu
Udrž to! 7 výzev pro planetu
-
Finalista soutěže MasterChef Jiří Hilgart: Udělat dobrý steak. S tím mají lidé největší problém
Blízká setkání
-
Houbařská poradna
Co vás zajímá
-
Pojídání hmyzu neznamená, že si venku slupnete nějakou mouchu, říká antropoložka jídla Ferrarová
Hovory