Větrník - Host ve studiu
Žádné polotovary, ale čerstvá klasika v jídelních vozech. To je krédo Pavla Peterky
Větrník - Host ve studiu
Olomouc
Menu v jídelních vozech, kde pracuje, je zaměřené na naši tradiční kuchyni. Mnozí cestující se díky jídlu vůbec poprvé setkají s Českou republikou. „Dovolím si tvrdit, že když dostanou dobře načepované pivo, svíčkovou na smetaně a palačinku s čokoládou a šlehačkou, nemůžeme prohrát,“ je přesvědčený Pavel Peterka.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jídelní vozy se mění, sezení bude jen pro první třídu. Sníží se komfort hladových cestujících?
On Air
-
Zapékané brambory milují děti i dospělí. Udělejte si je netradičně s cuketou a nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Ve vlastní šťávě: Hotovku, nebo minutku?
Ve vlastní šťávě
-
Nedarujeme nic plesnivého, nic shnilého, popisují v supermarketu. Jak potraviny třídí?
Seriál Radiožurnálu
-
Zrušili jsme i zvonění, říká ředitel olomouckého gymnázia Čajkovského Radek Čapka
Větrník - Host ve studiu
-
Povedení cizinci
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
„Domácí blázen, miláček žen.“ První kuchyňský robot byl obrovský a vyráběl se ve Zbrojovce
Host Radiožurnálu
-
Po typicky české stravě se nemusí nutně tloustnout
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Honza Krob chtěl pracovat na letišti, ale nakonec učí...
Dámská jízda