Větrník - Host ve studiu
Šéfkuchař Roman Paulus provozuje v Olomouci moderní kantýnu
Větrník - Host ve studiu
Olomouc
Roman Paulus získal šest michelinských hvězd, kuchařské nápady sbíral na mnoha místech v zahraničí, má svou školu vaření, pořádá zážitkové kurzy. Gastronomii přirovnává k vrcholovému sportu. Před pár týdny si v Olomouci otevřel moderní kantýnu.
Dita Vojnarová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnání
Na vidličce Romana Pauluse
-
Šéfkuchař Roman Paulus: Nejtěžší je pravé italské rizoto
Xaver a host
-
Už žádné UHO! I ve školní jídelně se děti můžou mít jako v...
Glosa Pavla Maurera
-
Pochoutky s šéfkuchařem Romanem Paulusem
Pochoutky na talíři
-
Hospodský tatarák podle Romana Pauluse
Pochoutkový rok
-
Honza Krob chtěl pracovat na letišti, ale nakonec učí...
Dámská jízda
-
Doma mne učili, že lepší člověk se ani ve vaně nekoupe bez plavek. Omeletky s Halinou Pawlowskou
Omeletky
-
Kuřecí prsa se středomořskou zeleninou. Recept Romana Pauluse na ratatouille za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem