Větrník - Host ve studiu
Doba přeje pivní rozmanitosti, je přesvědčená sládková Karolína Chroustovská
Větrník - Host ve studiu

Olomouc
Nebojí se experimentovat a zkoušet nové chutě. V současné době jsou podle Karolíny Chroustovské z pivovaru Chroust hlavním trendem ovoce, koření, čokolády, kávové a kakaové boby. „Zkouší se hranice nemožného,“ vysvětluje.
Dita Vojnarová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Když je vody málo, je to špatné. Když je jí moc, je to katastrofa
Co vás zajímá
-
Jak se vyrábí čokoláda? Kakaové boby uvolňují látky, které vám nedají spát, popisuje čokoládovnice
Host Radiožurnálu
-
Ivana Jablonovská - Zmrzlinářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Práce plná dobrot. Čokolatiéři párují čokoládu s ovocem i vínem
Pochoutkový rok
-
Od kakaového bobu až po tabulku. Michaela Dohnálková dohlíží na celý proces vzniku čokolády
Středočeské příběhy
-
Když se potkají dva Francouzi ve vietnamském pralese, vznikne nejlepší čokoláda v jihovýchodní Asii
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Petr Gurecký vyrábí čokoládu, jakou „svět neviděl“. Má výraznou kyselinku a chutná po citrusech
Host ve studiu
-
Kakaové boby jsou superpotravina, ty dobré látky se dají přenést i do čokolády, říká její výrobkyně
Host Lenky Vahalové
-
Káva jako ďábelský nápoj. Švédsko ji v 18. století zakázalo, teď je na špici ve spotřebě, říká lékař
Studio Leonardo