Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Vítězství systémové kuchyně
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Koho rozčilují vegani? Hlavně internetové...
Ve vlastní šťávě
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
Pavel Maurer: Zapomeňte na jídlo. Důležitější je obsluha
Glosa Pavla Maurera
-
Jak to vidí Ilona Švihlíková - 21. února
Jak to vidí...
-
Co je na fast foodech vůbec to nejhorší?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Jsme součástí potravinového řetězce. Pavel Drdel ve své restauraci zpracuje řepu od kořene po nať
Podhoubí
-
Petr Holub: Náš zákazník, náš pán – pochopili obchodníci
Názory a argumenty
-
Jak změřit velikost ekonomiky? Díky HDP můžeme porovnat i velmi rozdílné země
Ekonomické jednohubky
-
Čím lépe se máme, tím více si půjčujeme. Čeští muži dluží více než ženy
Radioporadna