Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zděděné libanonské a palestinské kuchyni
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
V posledním díle Ve vlastní šťávě jsme se opět vrátili na Festival arabské kultury v Plzni a promluvili se dvěma kuchařkami. První z nich je Rania Talila, francouzská učitelka, která se věnuje palestinské kuchyni svých předků a na festivalu vedla workshop vaření. Druhou z nich byla Suraia Abud Coaik, která se věnuje především antropologii jídla a vyrůstala v libanonské rodině v Uruguayi.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o snové práci recenzenta jídla
Ve vlastní šťávě
-
Francouzská gastronomická inspirace
Kuchařské čarování
-
Svíčková s karamelem na ohni
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Restované špecle s kuřecím masem a špenátem ochutnala i Leona Machálková
Pochoutky na talíři
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Tip Terezie Kovalové: Zajeďte na výlet do Litomyšle a navštivte festival DOKU Zahrady
Tip
-
Oslava dobra
Ranní úvaha
-
Na legendární pražský koláč s vanilkovým krémem od Jany Kučerové přivábíte i sousedy
Pochoutkový rok
-
Když u vaření nemáte pokoru, vzniká kostka ve skluzu, kančí na daňčím a další totální nesmysly
Host do domu
-
Jan Pikna - ředitel Mezinárodního operního festivalu...
Tandem