Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Jak se dělá kávový čaj? A proč má prodej cascary stopku?
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Pokud jste ještě o cascaře neslyšeli, máte na nějakou dobu pravděpodobně poslední možnost ji sehnat a ochutnat. Prodej sušených slupek kávových třešní se má teď na nějakou dobu zastavit. Jak se speciální kávový nápoj získává a proč má jeho prodej v Čechách namále, jsme probírali s Jakubem Hartlem, který má na starosti výběr kávy v La Bohème Café.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Marie Jirásková a Kristián Kříž - majitelé kavárny
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Zavěs kafe! Tenhle projekt není jen o kávě
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o kávových soutěžích a o tom, k čemu jsou dobré
Ve vlastní šťávě
-
Kávová sedlina rozhodně nepatří do koše. Využijete ji v kuchyni i na zahradě
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Tip Juliany Maškrtnice: Výběrovou kávu už si dáte i na Šumavě, zajděte do Kafe Rejnička
Tip
-
Nejškodlivější káva? Český turek a bezkofeinová
Radioporadna
-
Káva s rodokmenem aneb Příběh brazilské kávy, která se do...
Dnešní Plus
-
Kávový banánový chléb
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Dobrá káva ve společnosti kočky? Dopřejte si ji v kočičí kavárně
Kdo umí, ten umí