Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Co se stane, když se dostanete do michelinské restaurace v NYC
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Mnozí foodies touží zkusit štěstí v gastro byznysu, otevřít si malé bistro nebo aspoň nahlédnout pod poklice michelinským kuchařům. Co se stane, když se to povede a kuchařka s dvouletým absolventským diplomem odjede na zkušenou do zahraničí? O tom, že překvapivě není tak složité dostat se do nejlepších restaurací na světě, jako v nich vydržet, nám vyprávěla Bára Šimůnková, která si během roku a půl v New Yorku vyzkoušela práci ve třech michelinských podnicích.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Kouzlo dobrého jídla z ulice
Ve vlastní šťávě
-
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce
-
Kravský haloumi na gril
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Už žádné šuškání na pracovišti. Díky aplikaci EMU můžete dát nadřízeným vědět, co vám vadí
Magazín Experiment
-
Honza Krob chtěl pracovat na letišti, ale nakonec učí...
Dámská jízda
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Nádobí ze stolu se sklízí najednou, platí pro to pravidlo debaras, vysvětluje Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Američtí kuchaři rozhodli. Co budeme jíst v následujícím roce?
Glosa Pavla Maurera
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory